Photogenick

Events

Ieder evenement is uniek en vaak vol onverwachte en onvergetelijke momenten.
Momenten die je graag nog eens wilt beleven, niet alleen in gedachten maar dankzij inspirerende en pakkende beelden. Deze beelden werken ook uitnodigend; een goede event-reportage is hét visitekaartje voor de volgende editie. Als fotograaf moet je overal bij betrokken zijn, van begin tot eind. Soms van heel dichtbij en soms juist vanuit een ongewone hoek maar altijd klaar voor het onverwachte.
Ik focus mij daarbij vooral op het vastleggen van de echt spontane momenten, zodat bij het terugzien van de foto’s alle emoties meteen weer voelbaar zijn en u weer terug bent bij dat ene moment, tijdens uw event.

Ik heb met plezier mogen fotograferen op evenementen van o.a.:

 

Wat zeggen bedrijven over Photogenick?

Marijke Plas – Inspiriment Events
Voor mij staat Nick als fotograaf  bovenaan mijn favorietenlijst. Hij begrijpt met een half woord wat de opdracht is of het nou om privé of zakelijke opdrachten gaat, hij maakt de vertaalslag en zorgt voor de juiste dynamiek. Daarnaast werkt hij ook nog eens verassend snel, in zeer korte tijd ontvang ik de 1e selectie foto’s. Ook mijn klanten zijn altijd zeer tevreden over zijn werk. Nick heeft het gewoon! Ik hoop nog heel lang met je te werken Nick!!

Simone Vlaar – Rituals
Photogenick heeft voor ons al diverse keren een fotoreportage verzorgd bij personeel events, hij is in staat om telkens weer de sfeer vast te leggen in prachtige foto’s waar we content mee zijn.

 

Algemene tarieven

4 uur of minder (1 dagdeel): € 600,- (dit is inclusief nabewerking).
Elk extra uur: € 150,-
Fotografie is altijd inclusief digitale levering en onbeperkt gebruiksrecht voor de opdrachtgever.
Reiskosten: € 0,40/km