Photogenick

Testimonials

Fleur van Bladel – ValueBlue

Nick schiet keer op keer schitterende foto’s van bedrijfssettings,  medewerkers,  en events die door ValueBlue worden georganiseerd. 

Ook heeft hij aftermovies en videomateriaal voor onze website opgenomen en gemonteerd. Nick snapt wat foto’s moeten uitstralen en we worden keer op keer positief verrast door zijn resultaat. 

Nick, we waarderen het enorm om met je samen te werken.

Richard Francke – Industrieele Groote Club

Nick heeft aan een half woord genoeg en levert zijn werk supersnel. Hij heeft ons Jaarfeest op een professionele wijze middels video en foto vast weten te leggen en de zonnige en vrolijke sfeer spatten van het beeld.

Simone Vlaar – Rituals

Photogenick heeft voor ons al diverse keren een fotoreportage verzorgd bij personeel events, hij is in staat om telkens weer de sfeer vast te leggen in prachtige foto’s waar we content mee zijn.

René de Ruijter – HatRabbits

Wij organiseren regelmatig denksessies voor klanten en Nick is hierbij onze vaste cameraman. Nick is een ‘fly on the wall’ als hij aan het filmen is. Door zijn subtiele manier van werken hebben mensen nauwelijks door dat er gefilmd wordt en blijft de sfeer ontspannen. Dit zie je terug in de beelden.

Nick’s professionaliteit blijkt niet alleen tijdens het filmen, maar ook daarvóór en daarna. Hij is altijd ruim op tijd aanwezig en levert het gemonteerde materiaal enorm snel aan. Hij voelt goed aan wat de sfeer moet zijn van een video en monteert de beelden perfect op de muziek. Het resultaat is altijd een dynamische video en een sublieme vastlegging van de bijeenkomst.

Marijke Plas – Inspiriment Events

Voor mij staat Nick als fotograaf en filmmaker bovenaan mijn favorietenlijst. Hij begrijpt met een half woord wat de opdracht is of het nou om privé of zakelijke opdrachten gaat, hij maakt de vertaalslag en zorgt voor de juiste dynamiek. Daarnaast werkt hij ook nog eens verassend snel, in zeer korte tijd ontvang ik de 1e selectie foto’s of filmshoot en daar hoeft nagenoeg niets meer aan gedaan te worden. Ook mijn klanten zijn altijd zeer tevreden over zijn werk. Nick heeft het gewoon! Ik hoop nog heel lang met je te werken Nick!!